Lente Outdoor Cyclus

Duur van de cyclus

START :  maandag 19/04/2021

EINDE :  zondag  27/06/2021

Totaal van 10 lesweken. Tijdens de schoolvakantieweken worden er geen reguliere cyclus lessen georganiseerd, dit zijn de pauzeweken. Er worden die periode wel dagstages voorzien. Zie daarvoor bij de rubriek  'Tennis Stages'.

Inschrijvingsperiode

De inschrijvingsperiode voor de OUTDOOR Cyclus loopt tot 11 april 2021. Nadien kom je op een wachtlijst te staan. Enkel en alleen indien er nog vrije plaatsen zijn kan je nog aansluiten voor de start van de outdoor Cyclus.

Planning en Leskalender

In de week voor de start van de cyclus, ontvangt elke deelnemer zijn planning en leskalender per mail. Selecteer eerst jou leeftijd/de leeftijd van je kind in de inschrijvingsmodule!

Huishoudelijk reglement

Elke inschrijving is bindend! zowel via mail als via ons beheerderssysteem Iclub Academy. Een les wordt steeds gegeven zoals gecommuniceerd via het lessenrooster (data en planning). Een groepsles wordt niet ingehaald, tenzij anders gecommuniceerd. Een privé of duo les moet ten laatste 24uur op voorhand verplaatst worden naar een nieuwe datum. anders wordt deze les beschouwd als gegeven.

     => zie verder voor ons huishoudelijk reglement!

 

Inschrijven: 

Klik op onderstaande link voor meer info en om in te schrijven voor de "Lente OUTDOOR Cyclus": <Leeftijd selecteren>

DOORGAAN NAAR OUTDOOR CYCLUS 2021          KLIK HIER

 *inschrijven via de website

 

BETALINGEN:

Gelieve te betalen voor 11 april op het rekeningnummer BE24 7390 2093 6338 of op één van de betaal- en consultatiedagen op de berken zelf. Niet betaald is NIET starten met de lessen. 

 

ZOMERLID:

Elke lesvolger is automatisch zomerlid (behalve indien je enkel winterlessen volgt) op De Berken. om les te volgen moet je verplicht aangesloten zijn. Zomerlid zijn heeft zo zijn voordelen:

1. Sportongevallen verzekerd

2. Gratis spelen op de banen tijdens de lente- en zomermaanden

3. Je kan je inschrijven/aansluiten voor evenementen en tornooien (ook via Tennis Vlaanderen)

 

Contact

Neem contact met Boris Katzarov, onze hoofdtrainer, indien u bijkomende vragen hebt. Dat kan via mail: tennisschool@tcdeberken.be   of op het nummer 0474/70.29.05

 

 

Tennisschool De Berken

 

TOP