Winter Indoor Cyclus

Duur van de cyclus

START :  zaterdag 25/09/2021

EINDE :  zondag  27/03/2022

Totaal van 20 lesweken. Tijdens de schoolvakantieweken worden er geen reguliere cyclus lessen georganiseerd, dit zijn de pauzeweken. Er worden die periode wel dagstages voorzien. Zie daarvoor bij de rubriek  'Tennis Stages'.

Inschrijvingsperiode

De inschrijvingsperiode voor de INDOOR Cyclus loopt tot 15 september 2021. Nadien kom je op een wachtlijst te staan. Enkel en alleen indien er nog vrije plaatsen zijn kan je nog aansluiten voor de start van de indoor Cyclus.

Planning en Leskalender

In de week voor de start van de cyclus, ontvangt elke deelnemer zijn planning en leskalender per mail. Selecteer eerst jou leeftijd/de leeftijd van je kind in de inschrijvingsmodule!

Huishoudelijk reglement

Elke inschrijving is bindend! zowel via mail als via ons beheerderssysteem Iclub Academy. Een les wordt steeds gegeven zoals gecommuniceerd via het lessenrooster (data en planning). Een groepsles wordt niet ingehaald, tenzij anders gecommuniceerd. Een privé of duo les dat door omstandigheden niet kan doorgaan, moet ten laatste 24uur op voorhand gemeld worden. anders kan deze les niet meer ingehaald worden en wordt deze les beschouwd als gegeven.

     => zie verder voor ons huishoudelijk reglement!

 

Inschrijven: 

Klik op onderstaande link voor meer info en om in te schrijven voor de "Winter INDOOR Cyclus": <Leeftijd selecteren>

DOORGAAN NAAR INDOOR CYCLUS 2021-2022          KLIK HIER

 *inschrijven via de website

 

BETALINGEN:

Gelieve te betalen voor 15 september op het rekeningnummer BE24 7390 2093 6338 of op één van de betaal- en consultatiedagen op de berken zelf. Niet betaald is NIET starten met de lessen. 

 

LIDGELD:

Om winterlessen te volgen moet je geen zomerlid zijn. Ben je zomerlid geweest? Dan ben je automatisch ook aangesloten en verzekerd voor Tennis Vlaanderen. Ben je nieuw of volg je enkel de winterlessen, dan volgt er een bijdrage van 25€ voor je aansluiting:

1. Sportongevallen verzekerd

2. Aansluiting Tennis Vlaanderen

3. Tot 31/3/2022

 

Contact

Neem contact met Boris Katzarov, onze hoofdtrainer, indien u bijkomende vragen hebt. Dat kan via mail: tennisschool@tcdeberken.be   of op het nummer 0474/70.29.05

 

 

Tennisschool De Berken

 

TOP