Primeur ! TK De Berken haalt alle quality labels binnen !

Naar jaarlijkse gewoonte worden tijdens deze periode de tennisclubs bekendgemaakt die het kwaliteitslabel hebben verdiend voor hun inspanningen in de jeugd- en clubwerking van het afgelopen jaar. Je kan dit vergelijken met de Michelinsterren in de horeca sector.

Onze club werd opnieuw geselecteerd voor het kwaliteitslabel "Jeugdvriendelijke Tennisclub 2019" , daarbovenop behaalden we opnieuw het label van "Erkende Tennisschool"  én als kers op de taart haalden we voor de 1ste maal het label van "Toptennisschool" . Alle labels, een primeur en wat een erkenning !

Over heel Vlaanderen zijn er slechts 15 clubs die het label van "Toptennisschool" mochten ontvangen waaronder dus ook onze club. We zijn terecht fier dat we daar bij horen en dat we dat hebben kunnen realiseren. De supplementaire inspanningen van de Tennisschool hebben dus zeker hun vruchten afgeworpen.

Dank aan alle trainers en helpers om tijdens de trainingen en activiteiten het beste van zichzelf te geven. Een dikke PROFICIAT !! Aan het hele team !!

We verwijzen je naar de website van Tennis Vlaanderen waar onze prestatie in de verf wordt gezet, klik HIER

We bedanken alle kinderen voor hun inzet in de lessen en activiteiten en alle ouders om hun kinderen steeds te ondersteunen in hun favoriete hobby. Want, "Tennis is toch de mooiste sport ter wereld"

Naar de toekomst toe willen we de labels blijven verdedigen door een continue kwaliteit te bieden aan onze jeugdspelers.

Tennis Club & School De Berken