Aankondiging

Beste leden van TC De Berken,

Sinds vorig jaar zijn we in gesprek met de familie Verdickt over een overname van de club. Onze gesprekken zijn nu volledig afgerond en wij zijn heel blij om jullie te kunnen aankondigen dat de overname een feit is. Wij – het team van Padelworld – hebben de afgelopen maanden keihard achter de schermen gewerkt aan een masterplan om de club op te frissen. Zo voorzien we om de komende weken 3 outdoor padel terreinen aan te leggen zodat jullie deze zomer ook padel kunnen spelen op de club. Het spreekt voor zich dat jullie kunnen blijven tennissen op de huidige buiten en binnen tennisterreinen.

We kijken er naar uit om jullie een extra woordje uitleg te geven over Padelworld en de geplande investeringen in TC De Berken. Daarnaast zouden we jullie graag voorstellen aan de nieuwe local manager die vanaf 11 juli de club op sportief vlak zal leiden. We nodigen jullie dan ook met veel plezier uit op  28/06/2022 vanaf 18u30 voor een drink.

Sportieve groeten

"Padelworld"