Update Coronavirus-COVID-19

Vanaf morgen kunnen we opnieuw de mooiste sport ter wereld spelen, maar volgens een nieuwe tennisroutine. 

We hebben de afgelopen week niet stil gezeten en hebben er alles aan gedaan om jullie met een gerust hart van een uurtje tennis te laten genieten. 

We vragen jullie om alle "Play Safe & Go" maatregelen strikt op te volgen en respect te hebben voor zowel jezelf, je medespeler als voor de club die het materiaal ter beschikking stelt om tennissen terug veilig mogelijk te maken. De maatregelen kan je al eens raadplegen vooraleer je komt tennissen. 

Morgen en dinsdag is het jammer genoeg niet mogelijk om te spelen door de slechte weersomstandigheden van de voorbije dagen. Vanaf woensdag kan er terug gereserveerd worden, indien het weer het toelaat. 

Wie zich nog geen lid heeft gemaakt kan dit nu onmiddellijk doen door een online inschrijvingsformulier in te vullen via https://tcdeberken.be/index.php/tennis/inschrijving-tennis-abonnement  en de betaling te doen op de rekening van de club.

Wij hopen de zon snel terug te zien, zodat jullie opnieuw op het veld kunnen staan. We wensen jullie veel tennisplezier! 

#goDeBerken #samensterk #playsafe #opslagverliefd #weeraandeslag

 

 

 

 

 

TOP