Update Coronavirus-COVID-19

Het nieuwe schooljaar is alweer van start gegaan en ook indoor en winterlessen komen er binnenkort aan. We hebben de voorbije weken en maanden hard gewerkt om jullie te verwelkomen!

Onlangs bereikten de ministers voor Sport van de drie Gemeenschappen een akkoord over de concrete invulling van de kleurcodes groen, geel, oranje en rood. Dankzij deze kleurcodes hebben we duidelijk uitgewerkte plannen voor sportbeoefening klaar als de situatie zou evolueren. Op dit moment bevinden we ons in code 'geel'.

Voor spelers onder 12 jaar kunnen de lessen, indoor en outdoor, zelfs in het ergste scenario (kleurcode “rood”) blijven doorgaan, tenzij de lokale overheid omwille van specifieke omstandigheden daar uitdrukkelijk anders over beslist. Ook voor de spelers vanaf 12 jaar zorgt dit systeem van kleurcodes voor een grote geruststelling. Zo kunnen lessen probleemloos doorgaan bij kleurcode ‘oranje’. Dit kleurcodesysteem bevestigt wat al langer geweten is: tennis sluit van nature heel goed aan bij de coronarichtlijnen van de overheid.

Daarom hieronder de kleurcodes zodat jullie favoriete sport niet snel in het gedrang zal komen.

Hieronder enkele voorwaarden die nog steeds moeten nageleefd worden :

• houd 1,5m afstand en draag steeds een mondmasker
  • registreer je bij elk bezoek aan onze club
  • indien je ziektesymptomen vertoont kom dan niet naar de club
  • hoest of nies in je elleboog of in een papieren zakdoek
  • iedere persoon moet verplicht zittend consumeren
  • max 10 personen per tafel
  • beperk uw verplaatsingen in de club en het clubhouse
  • verplichte sluiting om 1u

We vragen jullie om alle "Play Safe & Go" maatregelen, die nog steeds van toepassing zijn, strikt op te volgen en respect te hebben voor zowel jezelf, je medespeler als voor de club die het materiaal ter beschikking stelt om tennissen zo veilig mogelijk te maken.

We wensen jullie veel tennisplezier!