Buitenlandse Tennisstage 2019

4e buitenlandse tennisstage 2019

  

En we zijn weg. Op zaterdag 6 april vroeg in de morgen zijn we vertrokken met de bus vanop de parking van De Berken naar de luchthaven in Zaventem richting Manavgat, Turkijë voor de 4e editie van onze “Buitenlandse Tennisstage”.

Alle 43 deelnemers waaronder opnieuw onze “Eeuwige jeugd” waren dol enthousiast om er ook deze keer een TOP-editie van te maken. Aangekomen rond de middag in onze vaste thuisbasis, hotel Ali Bey. Het hotel bij uitstek voor een geslaagde tennisstage. Dit hotel heeft alle nodige voorzieningen. Met maar liefst 62 terreinen in gravel is dit de droom van elke tennisser. Daarnaast bied het hotel ook allerhande nevenactiviteiten aan zoals fitness, welness en een heus aquapark met verschillende kleine en grote glijbanen.

De trainers dit jaar, Boris Katzarov, Danny Ausloos en David Van Moer zorgden ervoor dat de technische en tactische vaardigenheden van onze tennissers hoge toppen scheerden. Onze conditietrainer Daan Van Moer zorgde dan weer dat iedereen topfit bleef door pittige conditietrainingen en aquagym.

Op woensdag 10 april, de vrije dag, heeft Boris voor 2 activiteiten gekozen om de deelnemers optimaal te laten ontspannen. Sommigen gingen voor de safariuitstap met prachtige uitzichten en anderen voor de buggy- en quadsafari door de modder. Tof initiatief Boris !

’s Avonds brachten quizmasters Marijn en Sven het beste van zichzelf in een knap opgezette quiz met doordachte vragen. De 6 teams eindigden dan ook sportief zij aan zij. Proficait Sven en Marijn. Top!!

Op vrijdag 12 april, de dag voor de terugvlucht naar huis kregen onze tennissers de kans om hun tennistalenten te tonen in een tornooitje. Tegen de avond aan streken we neer in het beach restaurant voor het “Galadiner”. Samen dineren aan prachtig versierde tafels. De avond werd afgesloten met onze “Red & White” party in de nu al getipte locatie voor onze afsluitparty, “De Torenzaal”.   Er werd er gedanst en gefeest tot in de vroege uurtjes !!

Deze editie was weer op en top “TOP”.

Dank u Marcel, Francine, Nelly, Albert, Kelly, Lysa, Axana, Bente, Nina R., Marijn, Ramses, Maxim, Ruud, Sven, Alix, Boris, Nancy, Guy, Daan, David, Natacha, Michel, Kim, Anick, Myriam, Ester, Danny, Nayah, Youna, Inge, Steven, Lies, Nina V., Katleen, Ness, Brenda, Erwin, Niels, Laura, Sandra, Günther, Eline, Maxime, om er ook dit jaar een geslaagde vierde editie van te maken!

Een vijfde en tevens jubileum editie zit al in de startblokken …

 

TOP