Onze club nodigt u uit op haar spaghettifestijn

 

op zaterdag 23 maart van 17u tot 22u

De opbrengst van het spaghettifestijn gaat naar de clubwerking. 


Schrijf je nu online in voor je zomerabonnement. Betaal op tijd je lidgeld om zo online een terrein te kunnen reserveren!

Ga naar volgende link om je in te schrijven https://tcdeberken.be/index.php/tennis/inschrijving-tennis-abonnement

Wij wensen jullie een fijn tennisseizoen !

Team TK De Berken

 

 


 

In de 1ste week van de Paasvakantie 2019, meer bepaald van zaterdag 06/4/2019 tot en met zaterdag 13/4/2019 trekken we erop uit voor de 4de editie van onze Buitenlandse Tennis Stage De Berken naar een absoluut zonzekere toplocatie, Hotel Ali Bey in het Turkse Manavgat, nabij Antalya. Dit tennis hotel 'pur sang', waar we ondertussen goed bekend en vertrouwd mee zijn, verwelkomt ons al 3 jaar met de perfecte all inclusive formule. Het uitzonderlijke gegeven is dat er een prachtige tennisaccomodatie met 62 gravelbanen aanwezig is, uniek, dat moet je gezien hebben. Altijd wat te beleven, in 2016 onze 'primeur' editie, in 2017 de 'live' Davis Cup ontmoeting Turkije - Zweden, een internationaal verteranen toernooi, tennis scholen uit andere landen, in 2018 een 'intieme' editie, wat geeft 2019 ... 

Deze Paasweek is de ideale overgang van indoor tennis naar outdoor tennis op gravel, vooral voor de tennissers in voorbereiding van interclub en van het buitenseizoen in België. 

Inschrijven kan nog tot 28 december 2018 !!

Klik HIER voor het Youtube filmpje dat een herbeleving of impressie geeft van de Turkije reis 2018. 

Klik HIER om je in te schrijven voor Editie 2019.


 

 

Naar jaarlijkse gewoonte worden tijdens deze periode de tennisclubs bekendgemaakt die het kwaliteitslabel hebben verdiend voor hun inspanningen in de jeugd- en clubwerking van het afgelopen jaar. Je kan dit vergelijken met de Michelinsterren in de horeca sector.

Onze club werd opnieuw geselecteerd voor het kwaliteitslabel "Jeugdvriendelijke Tennisclub 2019" , daarbovenop behaalden we opnieuw het label van "Erkende Tennisschool"  én als kers op de taart haalden we voor de 1ste maal het label van "Toptennisschool" . Alle labels, een primeur en wat een erkenning !

Over heel Vlaanderen zijn er slechts 15 clubs die het label van "Toptennisschool" mochten ontvangen waaronder dus ook onze club. We zijn terecht fier dat we daar bij horen en dat we dat hebben kunnen realiseren. De supplementaire inspanningen van de Tennisschool hebben dus zeker hun vruchten afgeworpen.

Dank aan alle trainers en helpers om tijdens de trainingen en activiteiten het beste van zichzelf te geven. Een dikke PROFICIAT !! Aan het hele team !!

We verwijzen je naar de website van Tennis Vlaanderen waar onze prestatie in de verf wordt gezet, klik HIER

We bedanken alle kinderen voor hun inzet in de lessen en activiteiten en alle ouders om hun kinderen steeds te ondersteunen in hun favoriete hobby. Want, "Tennis is toch de mooiste sport ter wereld"

Naar de toekomst toe willen we de labels blijven verdedigen door een continue kwaliteit te bieden aan onze jeugdspelers. 

Tennis Club & School De Berken

 


TOP