Vanaf zaterdag 8 mei mogen de terrassen terug open.

Omwille van de onvoorziene weersomstandigheden en de terreinbezetting zal ons terras niet altijd open zijn.

Vanaf woensdag 9 juni zullen er volgende versoepelingen zijn :

• opnieuw indoor tennissen !
  • opnieuw squashen !
  • cafetaia binnen terug open !

We vragen wel om de geldende Coronamaatregelen te blijven toepassen :

• mondmasker verplicht wanneer u zich buiten het speelveld bevindt
  • mondmasker mag af wanneer je aan tafel zit
  • handen steeds wassen of ontsmetten

Vanaf zaterdag 10 april 2021 start het nieuwe outdoor seizoen.

Schrijf je vlug in via volgende link : Tennis abonnement zomer (tcdeberken.be)

Naar jaarlijkse gewoonte worden tijdens deze periode de tennisclubs bekendgemaakt die het kwaliteitslabel hebben verworven.

Onze club werd ook dit jaar voor gewaardeerd met het label "Jeugdvriendelijke Tennisclub" met daar bovenop met nog 2 onderscheidingen : Erkende Tennisschool en Erkende Toptennisschool met sublabel 'Kids Development Training Center' en dit voor het 3e jaar op rij !

Van de 205 ingeschreven clubs over gans Vlaanderen zijn er maar 20 clubs die het label van "Toptennisschool" mogen ontvangen. In Brabant zijn we met 6 clubs waaronder dus ook onze club.

We zijn terecht fier dat we dit voor het 3e jaar op rij hebben kunnen realiseren. Onze jeugdwerking wordt zeker gewaardeerd en dit door de inspanningen die het team van de Tennisschool steeds weer voor de dag brengt. Rekening houdend dat 2020 geen gemakkelijk jaar is geweest en is door alle Cororna-maatregelen.

Dank aan alle trainers en helpers om tijdens de trainingen en activiteiten het beste van zichzelf te geven. Een dikke PROFICIAT ! aan het ganse team!

We willen zeker ook alle kinderen bedanken voor hun inzet in de lessen en activiteiten en we willen ook de ouders bedanken om hun kinderen steeds te ondersteunen in hun favoriete hobby. Want, "Tennis is en blijft toch de mooiste sport ter wereld"

Naar de toekomst toe gaan we zeker het label van "Jeugdvriendelijke Tennisclub" als dat van "Erkende Tennisschool" én van "Toptennisschool" blijven verdedigen door een continue kwaliteit te bieden aan onze jeugdspelers.

Tennisclub en Tennisschool De Berken