In de 1ste week van de Paasvakantie 2020, meer bepaald van zondag 05/4/2020 tot en met zondag 12/4/2020 trekken we erop uit voor de 5e editie van onze Buitenlandse Tennis Stage De Berken naar een absoluut zonzekere toplocatie, Hotel Ali Bey in het Turkse Manavgat, nabij Antalya. Dit tennis hotel 'pur sang', waar we ondertussen goed bekend en vertrouwd mee zijn, verwelkomt ons al de voorbije 4 jaar met de perfecte all inclusive formule. Het uitzonderlijke gegeven is dat er een prachtige tennisaccomodatie met 62 gravelbanen aanwezig is, uniek, dat moet je gezien hebben. Altijd wat te beleven, in 2016 onze 'primeur' editie, in 2017 de 'live' Davis Cup ontmoeting Turkije - Zweden, een internationaal verteranen toernooi, tennis scholen uit andere landen, in 2018 een 'intieme' editie, in 2019 ‘rood-wit’ editie, en ... wat brengt 2020? Dat gaat knallen met de ’Jubileum editie’.  We kijken er al naar uit!

Deze Paasweek is de ideale overgang van indoor tennis naar outdoor tennis op gravel, vooral voor de tennissers in voorbereiding van interclub en van het buitenseizoen in België.

Schrijf vlug in want de plaatsen zijn beperkt !!

Klik HIER voor het Youtube filmpje dat een herbeleving of impressie geeft van de Turkije reis 2018.

Klik HIER voor het Youtube filmpje dat een herbeleving of impressie geeft van de Turkije reis 2019.

Klik HIER om je in te schrijven voor Editie 2020.

Naar jaarlijkse gewoonte worden tijdens deze periode de tennisclubs bekendgemaakt die het kwaliteitslabel hebben verdiend voor hun inspanningen in de jeugd- en clubwerking van het afgelopen jaar. Je kan dit een beetje vergelijken met de Michelinsterren bij de restaurants.

Onze club werd voor het 2e jaar op rij geselecteerd voor alle kwaliteitslabels :

1. "Jeugdvriendelijke Tennisclub 2020"

2. "Erkende Tennisschool"

3. "Toptennisschool"  met als sublabel "Kids Development Training Center"

Van de 201 ingeschreven clubs over gans Vlaanderen zijn er maar 19 clubs die het label van "Toptennisschool" mogen ontvangen. In Brabant zijn we terug met 4 clubs waaronder dus ook onze club. TK De Berken staat op de 42e plaats gerangschikt. Vorig jaar waren we nog 54e. We doen dus een sterke sprong vooruit en onze remonte gaat verder...

We zijn terecht fier dat we dit opnieuw hebben kunnen realiseren. Onze jeugdwerking wordt gewaardeerd en dit door de supplementaire inspanningen die het team van de Tennisschool het afgelopen jaar heeft gedaan.

Dank aan alle trainers en helpers om tijdens de trainingen en activiteiten het beste van zichzelf te geven. Een dikke PROFICIAT ! aan het ganse team!

We willen zeker ook alle kinderen bedanken voor hun inzet in de lessen en activiteiten en we willen ook de ouders bedanken om hun kinderen steeds te ondersteunen in hun favoriete hobby. Want, "Tennis is toch de mooiste sport ter wereld"

Naar de toekomst toe willen we zowel het label van "Jeugdvriendelijke Tennisclub" als dat van "Erkende Tennisschool" én van "Toptennisschool" blijven verdedigen door een continue kwaliteit te bieden aan onze jeugdspelers.

Tennisclub en Tennisschool De Berken