alt

Heeft je zoon of dochter (4-12 jaar) zin om wedstrijdjes te spelen tegen leeftijdgenootjes? Schrijf hem/haar dan in onze Kids Toer tornooi op zondag 20 oktober 2019. Volgende Kids Tenniskleuren worden georganiseerd:

- om 9u30 : wit, blauw en rood

- om 12u : oranje

- om 12u : groen

Inschrijvingen worden afgesloten op zaterdag 19 oktober om 16u.

De deelnemers van de lentecyclus worden automatisch ingeschreven door de tennisschool.

Schrijf je hier in !!

Binnenkort organiseert onze club een DUBBELCRITERIUM.

Zin in een DUBBELwedstrijd met een speler van de club in een reeks van jouw niveau?

Schrijf je dan in via onderstaande link.

Inschrijvingen worden afgesloten om woensdag 23 oktober om 19u.

Schrijf hier in

Naar jaarlijkse gewoonte worden tijdens deze periode de tennisclubs bekendgemaakt die het kwaliteitslabel hebben verdiend voor hun inspanningen in de jeugd- en clubwerking van het afgelopen jaar. Je kan dit vergelijken met de Michelinsterren in de horeca sector.

Onze club werd opnieuw geselecteerd voor het kwaliteitslabel "Jeugdvriendelijke Tennisclub 2019" , daarbovenop behaalden we opnieuw het label van "Erkende Tennisschool"  én als kers op de taart haalden we voor de 1ste maal het label van "Toptennisschool" . Alle labels, een primeur en wat een erkenning !

Over heel Vlaanderen zijn er slechts 15 clubs die het label van "Toptennisschool" mochten ontvangen waaronder dus ook onze club. We zijn terecht fier dat we daar bij horen en dat we dat hebben kunnen realiseren. De supplementaire inspanningen van de Tennisschool hebben dus zeker hun vruchten afgeworpen.

Dank aan alle trainers en helpers om tijdens de trainingen en activiteiten het beste van zichzelf te geven. Een dikke PROFICIAT !! Aan het hele team !!

We verwijzen je naar de website van Tennis Vlaanderen waar onze prestatie in de verf wordt gezet, klik HIER

We bedanken alle kinderen voor hun inzet in de lessen en activiteiten en alle ouders om hun kinderen steeds te ondersteunen in hun favoriete hobby. Want, "Tennis is toch de mooiste sport ter wereld"

Naar de toekomst toe willen we de labels blijven verdedigen door een continue kwaliteit te bieden aan onze jeugdspelers.

Tennis Club & School De Berken