Naar jaarlijkse gewoonte worden tijdens deze periode de tennisclubs bekendgemaakt die het kwaliteitslabel hebben verworven.

Onze club werd ook dit jaar voor gewaardeerd met het label "Jeugdvriendelijke Tennisclub" met daar bovenop met nog 2 onderscheidingen : Erkende Tennisschool en Erkende Toptennisschool met sublabel 'Kids Development Training Center' en dit voor het 3e jaar op rij !

Van de 205 ingeschreven clubs over gans Vlaanderen zijn er maar 20 clubs die het label van "Toptennisschool" mogen ontvangen. In Brabant zijn we met 6 clubs waaronder dus ook onze club.

We zijn terecht fier dat we dit voor het 3e jaar op rij hebben kunnen realiseren. Onze jeugdwerking wordt zeker gewaardeerd en dit door de inspanningen die het team van de Tennisschool steeds weer voor de dag brengt. Rekening houdend dat 2020 geen gemakkelijk jaar is geweest en is door alle Cororna-maatregelen.

Dank aan alle trainers en helpers om tijdens de trainingen en activiteiten het beste van zichzelf te geven. Een dikke PROFICIAT ! aan het ganse team!

We willen zeker ook alle kinderen bedanken voor hun inzet in de lessen en activiteiten en we willen ook de ouders bedanken om hun kinderen steeds te ondersteunen in hun favoriete hobby. Want, "Tennis is en blijft toch de mooiste sport ter wereld"

Naar de toekomst toe gaan we zeker het label van "Jeugdvriendelijke Tennisclub" als dat van "Erkende Tennisschool" én van "Toptennisschool" blijven verdedigen door een continue kwaliteit te bieden aan onze jeugdspelers.

Tennisclub en Tennisschool De Berken

Vanaf zondag 1 november om middernacht gaan de nieuwe verstrengde maatregelen in en mag er niet meer getennist worden. Dus onze club moet opnieuw volledig sluiten.

Wij vinden dit een zeer spijtige zaak, maar we moeten de opgelegde regels streng volgen.

Voor diegenen die nog wensen outdoor te spelen vandaag en morgen, de terreinen outdoor zijn opnieuw opengesteld.

* reservatie verplicht via login of via 052 30 23 14

* alleen enkelspel is toegelaten, GEEN DUBBELSPEL

* terrein à 15 euro/u of een recupbon

* betalingen gebeuren via payconiq

Wij willen aan iedereen een oproep doen om de voorgeschreven maatregelen strikt op te volgen:

* hou 1,5m afstand

* beperk je contacten

* draag een mondmasker

ALLEEN ZO KRIJGEN WE HET VIREUS KLEIN !

Wij danken jullie allemaal voor jullie begrip en jullie medewerking en hopen jullie binnekort terug talrijk te mogen verwelkomen!

TK De Berken