alt

Heeft je zoon of dochter (4-12 jaar) zin om wedstrijdjes te spelen tegen leeftijdgenootjes? Schrijf hem/haar dan in onze Kids Toer tornooi op zaterdag 19 juni 2019. Volgende Kids Tenniskleuren worden georganiseerd:

- om 9u30 : wit, blauw en rood

- om 12u : oranje en groen

Inschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 28 juni om 16u.

De deelnemers van de lentecyclus worden automatisch ingeschreven door de tennisschool.

Schrijf je hier in !!

alt

Binnenkort organiseert onze club een tornooi van Het Nieuwsblad Criterium. Zin in een wedstrijd tegen een speler van jouw niveau? Wil je je klassement verbeteren of punten sprokkelen voor de ranking? Schrijf je dan in via onderstaande link.

Ons tornooi start op zaterdag 22 juni en eindigt op zondag 30 juni 2019.

Inschrijvingen worden afgesloten om woensdag 19 juni om 18u.

Schrijf je in !!

Wij nodigen alle leden van TK De Berken uit op onze Meet & Greet op donderdag 30 mei 2019.

Dé ideale manier om elkaar te ontmoeten in het nieuwe tennisseizoen. De hele dag tennisplezier met de ganse familie. Om deel te nemen aan deze activiteit hoef je geen tenniskampioen te zijn: het plezier staat voorop.

Programma :

- van 10u-12u : dubbelwedstrijden

- van 12u-14u : steak-BBQ

- van 14u-17u : dubbelwedstrijden

- 17u15 : drankje van de club

Schrijf je in voor de Meet & Greet via de lijst die uithangt in de club of stuur een mailtje naar info@tcdeberken.be  met vermelding van naam van de tennissers en het aantal personen voor de BBQ (18 euro, kids 12 euro)

Wij hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten!

TK De Berken.

4e buitenlandse tennisstage 2019

En we zijn weg. Op zaterdag 6 april vroeg in de morgen zijn we vertrokken met de bus vanop de parking van De Berken naar de luchthaven in Zaventem richting Manavgat, Turkijë voor de 4e editie van onze “Buitenlandse Tennisstage”.

Alle 43 deelnemers waaronder opnieuw onze “Eeuwige jeugd” waren dol enthousiast om er ook deze keer een TOP-editie van te maken. Aangekomen rond de middag in onze vaste thuisbasis, hotel Ali Bey. Het hotel bij uitstek voor een geslaagde tennisstage. Dit hotel heeft alle nodige voorzieningen. Met maar liefst 62 terreinen in gravel is dit de droom van elke tennisser. Daarnaast bied het hotel ook allerhande nevenactiviteiten aan zoals fitness, welness en een heus aquapark met verschillende kleine en grote glijbanen.

De trainers dit jaar, Boris Katzarov, Danny Ausloos en David Van Moer zorgden ervoor dat de technische en tactische vaardigenheden van onze tennissers hoge toppen scheerden. Onze conditietrainer Daan Van Moer zorgde dan weer dat iedereen topfit bleef door pittige conditietrainingen en aquagym.

Op woensdag 10 april, de vrije dag, heeft Boris voor 2 activiteiten gekozen om de deelnemers optimaal te laten ontspannen. Sommigen gingen voor de safariuitstap met prachtige uitzichten en anderen voor de buggy- en quadsafari door de modder. Tof initiatief Boris !

’s Avonds brachten quizmasters Marijn en Sven het beste van zichzelf in een knap opgezette quiz met doordachte vragen. De 6 teams eindigden dan ook sportief zij aan zij. Proficait Sven en Marijn. Top!!

Op vrijdag 12 april, de dag voor de terugvlucht naar huis kregen onze tennissers de kans om hun tennistalenten te tonen in een tornooitje. Tegen de avond aan streken we neer in het beach restaurant voor het “Galadiner”. Samen dineren aan prachtig versierde tafels. De avond werd afgesloten met onze “Red & White” party in de nu al getipte locatie voor onze afsluitparty, “De Torenzaal”.   Er werd er gedanst en gefeest tot in de vroege uurtjes !!

Deze editie was weer op en top “TOP”.

Dank u Marcel, Francine, Nelly, Albert, Kelly, Lysa, Axana, Bente, Nina R., Marijn, Ramses, Maxim, Ruud, Sven, Alix, Boris, Nancy, Guy, Daan, David, Natacha, Michel, Kim, Anick, Myriam, Ester, Danny, Nayah, Youna, Inge, Steven, Lies, Nina V., Katleen, Ness, Brenda, Erwin, Niels, Laura, Sandra, Günther, Eline, Maxime, om er ook dit jaar een geslaagde vierde editie van te maken!

Een vijfde en tevens jubileum editie zit al in de startblokken …

Schrijf je nu online in voor je zomerabonnement. Betaal op tijd je lidgeld om zo online een terrein te kunnen reserveren!

Ga naar volgende link om je in te schrijven https://tcdeberken.be/index.php/tennis/inschrijving-tennis-abonnement

Wij wensen jullie een fijn tennisseizoen !

Team TK De Berken

Naar jaarlijkse gewoonte worden tijdens deze periode de tennisclubs bekendgemaakt die het kwaliteitslabel hebben verdiend voor hun inspanningen in de jeugd- en clubwerking van het afgelopen jaar. Je kan dit vergelijken met de Michelinsterren in de horeca sector.

Onze club werd opnieuw geselecteerd voor het kwaliteitslabel "Jeugdvriendelijke Tennisclub 2019" , daarbovenop behaalden we opnieuw het label van "Erkende Tennisschool"  én als kers op de taart haalden we voor de 1ste maal het label van "Toptennisschool" . Alle labels, een primeur en wat een erkenning !

Over heel Vlaanderen zijn er slechts 15 clubs die het label van "Toptennisschool" mochten ontvangen waaronder dus ook onze club. We zijn terecht fier dat we daar bij horen en dat we dat hebben kunnen realiseren. De supplementaire inspanningen van de Tennisschool hebben dus zeker hun vruchten afgeworpen.

Dank aan alle trainers en helpers om tijdens de trainingen en activiteiten het beste van zichzelf te geven. Een dikke PROFICIAT !! Aan het hele team !!

We verwijzen je naar de website van Tennis Vlaanderen waar onze prestatie in de verf wordt gezet, klik HIER

We bedanken alle kinderen voor hun inzet in de lessen en activiteiten en alle ouders om hun kinderen steeds te ondersteunen in hun favoriete hobby. Want, "Tennis is toch de mooiste sport ter wereld"

Naar de toekomst toe willen we de labels blijven verdedigen door een continue kwaliteit te bieden aan onze jeugdspelers.

Tennis Club & School De Berken