Vanaf morgen kunnen we opnieuw de mooiste sport ter wereld spelen, maar volgens een nieuwe tennisroutine.

We hebben de afgelopen week niet stil gezeten en hebben er alles aan gedaan om jullie met een gerust hart van een uurtje tennis te laten genieten.

We vragen jullie om alle "Play Safe & Go" maatregelen strikt op te volgen en respect te hebben voor zowel jezelf, je medespeler als voor de club die het materiaal ter beschikking stelt om tennissen terug veilig mogelijk te maken. De maatregelen kan je al eens raadplegen vooraleer je komt tennissen.

Morgen en dinsdag is het jammer genoeg niet mogelijk om te spelen door de slechte weersomstandigheden van de voorbije dagen. Vanaf woensdag kan er terug gereserveerd worden, indien het weer het toelaat.

Wie zich nog geen lid heeft gemaakt kan dit nu onmiddellijk doen door een online inschrijvingsformulier in te vullen via https://tcdeberken.be/index.php/tennis/inschrijving-tennis-abonnement  en de betaling te doen op de rekening van de club.

Wij hopen de zon snel terug te zien, zodat jullie opnieuw op het veld kunnen staan. We wensen jullie veel tennisplezier!

#goDeBerken #samensterk #playsafe #opslagverliefd #weeraandeslag

Schrijf je nu online in voor je zomerabonnement. Betaal op tijd je lidgeld om zo online een terrein te kunnen reserveren!

Ga naar volgende link om je in te schrijven https://tcdeberken.be/index.php/tennis/inschrijving-tennis-abonnement

Wij wensen jullie een fijn tennisseizoen !

Team TK De Berken

Naar jaarlijkse gewoonte worden tijdens deze periode de tennisclubs bekendgemaakt die het kwaliteitslabel hebben verdiend voor hun inspanningen in de jeugd- en clubwerking van het afgelopen jaar. Je kan dit een beetje vergelijken met de Michelinsterren bij de restaurants.

Onze club werd voor het 2e jaar op rij geselecteerd voor alle kwaliteitslabels :

1. "Jeugdvriendelijke Tennisclub 2020"

2. "Erkende Tennisschool"

3. "Toptennisschool"  met als sublabel "Kids Development Training Center"

Van de 201 ingeschreven clubs over gans Vlaanderen zijn er maar 19 clubs die het label van "Toptennisschool" mogen ontvangen. In Brabant zijn we terug met 4 clubs waaronder dus ook onze club. TK De Berken staat op de 42e plaats gerangschikt. Vorig jaar waren we nog 54e. We doen dus een sterke sprong vooruit en onze remonte gaat verder...

We zijn terecht fier dat we dit opnieuw hebben kunnen realiseren. Onze jeugdwerking wordt gewaardeerd en dit door de supplementaire inspanningen die het team van de Tennisschool het afgelopen jaar heeft gedaan.

Dank aan alle trainers en helpers om tijdens de trainingen en activiteiten het beste van zichzelf te geven. Een dikke PROFICIAT ! aan het ganse team!

We willen zeker ook alle kinderen bedanken voor hun inzet in de lessen en activiteiten en we willen ook de ouders bedanken om hun kinderen steeds te ondersteunen in hun favoriete hobby. Want, "Tennis is toch de mooiste sport ter wereld"

Naar de toekomst toe willen we zowel het label van "Jeugdvriendelijke Tennisclub" als dat van "Erkende Tennisschool" én van "Toptennisschool" blijven verdedigen door een continue kwaliteit te bieden aan onze jeugdspelers.

Tennisclub en Tennisschool De Berken