Jeugdvriendelijke Tennisclub + Erkende Tennisschool

Naar jaarlijkse gewoonte worden tijdens deze periode de tennisclubs bekendgemaakt die het kwaliteitslabel hebben verdiend voor hun inspanningen voor de jeugdwerking van het afgelopen jaar.  Ook onze club werd opnieuw geselecteerd voor het kwaliteitslabel 2018. En daarbovenop hebben we voor de 2e maal ook het label van "Erkende Tennisschool 2018" behaald.

We willen alle kinderen en ouders danken voor hun aanwezigheid en hun inzet tijdens de lessen en andere activiteiten.

Eveneens een dikke proficiat aan Kris en het ganse trainersteam voor hun dagelijkse inspanningen om het nieuwe label te behalen.  Naar de toekomst toe willen we zowel het label van "Jeugdvriendelijke Tennisclub" als dat van "Erkende Tennisschool" blijven verdedigen door een continue kwaliteit te bieden aan onze jeugdspelers.