alt

Heeft je zoon of dochter (4-12 jaar) zin om wedstrijdjes te spelen tegen leeftijdgenootjes? Schrijf hem/haar dan in onze Kids Toer tornooi op zaterdag 30 juni. Volgende Kids Tenniskleuren worden georganiseerd:

- wit, blauw en rood om 9u30.

- oranje en groen om 12u.

Elk tornooitje duurt ongeveer 2 uurtjes.

Inschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 30 juni om 16u. De deelnemers van de lentecyclus worden automatisch ingeschreven door de tennisschool.

Schrijf je hier in !!

alt

Binnenkort organiseert onze club een tornooi van Het Nieuwsblad Criterium. Zin in een wedstrijd tegen een speler van jouw niveau? Wil je je klassement verbeteren of punten sprokkelen voor de ranking? Schrijf je dan in via onderstaande link.

Ons tornooi start op zaterdag 23 juni en eindigt op zondag 1 juli 2018.

Inschrijvingen worden afgesloten om woensdag 20 juni om 18u.

Schrijf je in !!

TITELLOGO INTERCLUB HR                            TITELLOGO-JEUGDINTERCLUB HR

Volg hier onze ploegen in interclub via volgende link : https://www.tennisvlaanderen.be/club-interclub?clubId=2084&tab=ploeg

Schrijf je nu online in voor je zomerabonnement. Betaal op tijd je lidgeld om zo online een terrein te kunnen reserveren!

Ga naar volgende link om je in te schrijven http://tcdeberken.be/index.php/tennis/inschrijving-tennis-abonnement

Wij wensen jullie een fijn tennisseizoen !

Team TK De Berken

Naar jaarlijkse gewoonte worden tijdens deze periode de tennisclubs bekendgemaakt die het kwaliteitslabel hebben verdiend voor hun inspanningen voor de jeugdwerking van het afgelopen jaar.  Ook onze club werd opnieuw geselecteerd voor het kwaliteitslabel 2018. En daarbovenop hebben we voor de 2e maal ook het label van "Erkende Tennisschool 2018" behaald.

We willen alle kinderen en ouders danken voor hun aanwezigheid en hun inzet tijdens de lessen en andere activiteiten.

Eveneens een dikke proficiat aan Kris en het ganse trainersteam voor hun dagelijkse inspanningen om het nieuwe label te behalen.  Naar de toekomst toe willen we zowel het label van "Jeugdvriendelijke Tennisclub" als dat van "Erkende Tennisschool" blijven verdedigen door een continue kwaliteit te bieden aan onze jeugdspelers.